Преминете към основното съдържание

Правителството на Барбадос ще кръсти улица на името на Риана

Родната улица на суперзвездата "Westbury New Road" ще се казва "Rihanna Drive"
© Getty

Преди броени часове Министър-председателят на Барбадос, Фрундел Стюърт излезна с официално изявление, в което става ясно, че правителството на острова има намерението да кръсти улица на името на поп дивата Риана. Това ще се случи по време на официално събитие на 30 ноември.

Датата не е случайна. Тя съвпада с петдесет и първото честване на Деня на независимостта на Барбадос. В момента родната улицата на суперзвездата носи името "Westbury New Road", а в края на другия месец управата ще ѝ даде ново име - "Rihanna Drive".

Подобен жест от страна на държавата към хитовата изпълнителка се дължи на редица доброволчески инициативи и безвъзмездната финансова покрепа, с която Риана е подпомагала развитието на родината си.

В повечето случаи, те дори не са ставали медийно достояние, тъй като звездата не искала да трупа популярност на гърба на благотворителни каузи. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser