Преминете към основното съдържание

Празничен грим за Коледа и Нова година

Сега е моментът да помислите за цялостната си визия за празничните тържества.

Броени дни ни делят от празничните дни, в които ще се събираме с близки и роднини, ще гостуваме и ще се веселим с приятели на партита. Забързани да подготвим всичко за коледните и новогодишни празници, забравяме да отделим време за подготовката на празничната си визия. Вероятно вече имате идея какво ще облечете, може би сте решили и каква прическа ще си направите, но помислихте ли за грима? Сега е моментът да пробвате различни визии и да си изберете онази, която ще е най-подходяща за вас.

За коледния обяд изберете по-елегантен грим с акцент на устните. Смело можете да използвате червено червило, като текстурата зависи от предпочитанията ви. И все пак, ако заложите на гланц, рискувате доста бързо да останете без него докато пробвате вкусните ястия на трапезата. За очите изберете нежни или nude тонове и не прекалявайте със спиралата. Нека ружът е лек и да придава ефект на поруменяла от декемврийския студ кожа.

За новогодишното парти може да сте доста по-смели в избора на грим.

Заложете на сенки за очи в наситени цветове и дори брокат, за да придадете драматизъм на погледа и блясък на визията си. Очната линия отново е много актуална – при нея също може да експериментирате с цветове, различни от черно. Подчертайте миглите, като не забравяте, че при нанасяне на спиралата трябва да започвате от основата им и чак след това преминавате към връхчетата. Ружът е по-тъмен, а хайлайтерът ще направи кожата да изглежда като искрящ порцелан. Ако сте избрали акцентът да е върху очите, червилото трябва да е по-деликатно. Експериментирайте с цветове – сега е моментът да сте по-смели в избора на грим.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser