Преминете към основното съдържание

Празник на жената със списание Elle в The Mall

Ще отбележим празника на жената в рамките на 3 дни – 8,9 и 10-ти Март

По повод интернационалния ден на жената списание ELLE реши да създаде малко приключения за феновете на модата и красотата.

Заповядайте в The Mall, където можете да намерите "горещите точки" за красота, спорт, уелнес и езотерика. А по-смелите дами могат да се превърнат във водещи в телевизионното студио на ELLE.

КЪДЕ, КАКВО, КАК?

Телевизионно студио с LIVE ИГРА

Всички желаещи ще могат да се включат в нашата уникална игра за двойки, където ще проверим нивото на синхрон между партньорите!

В играта се включват двама души - за предпочитане двойка. Нежната половинка остава да си почива в TV студиото, а партньорът им тръгва на пазар. Водещата трябва да упъти своята половинка до 2 определени локации в The Mall, като за цел имат мобилна и визуална връзка. От тези локации учасникът трябва да събере 2 специални символа и да се върне до студиото. Ако мисията е успешна - водещата получава награда. 

Sport - Zumba и Yoga

Нашите инструктори с усмивка ще провокират клиентите на The Mall да се включат в спортни активности. Получи талони за отстъпка, докато спортуваш!

Wellness

Открий своя ритуал от луксозни разкрасяващи грижи за лице и коса!

Грим

Професионални гримьори ще се погрижат всяка дама да завърши своя перфектен лик!

Езотерика

Какво ни вещаят звездите и къде е нашето място във вселената ще ни разкрие Астролог Джина.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser