Преминете към основното съдържание

Преди принца и милионера: как изглеждал "моминският" апартамент на Кейт и Пипа

Къде са живели сестрите Мидълтън преди Кейт да стане принцеса?

Кейт и Пипа Мидълтън винаги са били близки. Известно време сестрите дори живееха заедно в Лондон. И, разбира се, тогавашното им жилище беше доста различно от сегашните имения, където днес живеят съпругата на бъдещия наследник на трона и съпругата на милионер.

След като завършва обучението си в университета, Кейт и сестра й се установяват в столицата и си намират уютен апартамент в Лондон. Кейт и Пипа са израснали в прекрасен семеен дом в Беркшир, закупен през 2002 г. от родителите им за доста солидна сума. Въпреки че момичетата били много привързани към майка си и баща си, било време да се откъснат от дома си и да започнат да градят собствен живот.

Сестрите се установяват в апартамент на улица Old Church Street в престижния лондонски квартал Челси. Жилището им се отличава с елегантен класически интериор, който според експерта Жулиета Томас идеално отговаря на личността и вкусовете на сестрите. „Това е класически стил, който кореспондира с личните им вкусове в избора на дрехи и любовта им да носят неща, в които са се появявали преди“, споделя тя.

Апартаментът е с бели стени, светли подове, класически гардероби и етажерки и изглежда изненадващо просторен. В интериора преобладават пасторални мотиви под формата на флорални завеси, два удобни дивана, ретро килими, везани възглавници и пасторални декорации.

Известният интериорен дизайнер Стеф Бригс казва, че дизайнът на хола на апартамента е „като самата Кейт“. „Нищо твърде странно или скандално. Успокояващо и стилно - точно като Кейт “. Подобно на колежката си Жулиета, Стеф е убедена, че стилът на апартамента е до голяма степен вдъхновен от детството на момичета в провинцията и стремежът им да намерят уютно убежище, в което да се скрият от суматохата на града. „Стилът на бившия апартамент на Кейт и Пипа е вечен. Нетипичен за съвременните лондонски апартаменти, декорът отразява тяхното провинциално възпитание. Израснали в очарователното село Бъкълбъри, те вероятно са взаимствали много в обзавеждането на лондонския си дом от семейната си къща “, предполага Томас.

След като Кейт и Пипа напускат апартамента през 2011 г., той е обявен за продажба за 1,95 милиона паунда и е продаден за 1,88 милиона година по-късно.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser