Преминете към основното съдържание

Предизвикваме есента с 37 тренди визии в жълто

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

За повече настроение се доверяваме на жълтия цвят, който ще ни върне усмивката, въпреки дъждовната есен, която ни очаква. Момичетата на модата отново ни вдъхновиха и ни напомниха, че е сред най-актуалните цветове за сезона. Свързваме го с края на лятото и с магията, която обагря листата на дърветата по това време. Асоциираме го и със слънцето, и с положителната енергия, която то носи със себе си. Точно затова жълтото се смята за най-щастливия цвят, според психологията на цветовете. Предизвиква желание за нови срещи, повече ентусиазъм и оптимизъм у хората.

Малко допълнителна доза настроение, никога не е излишна. Ако сте тъжни или просто сте потънали в носталгични летни спомени, облечете се в жълто. И не забравяйте, че есента не е по-малко предизвикателна от лятото и също крие щастливи мигове, които чакат да бъдат уловени. Както чака да бъде извадено от гардероба и любимото жълто палто, което вече доста месеци си почива там. С какво ще го комбинирате?

Още по етикети

жълто , есен
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser