Преминете към основното съдържание

Предпразничен рефреш на гардероба в най-страстния цвят

Голямата вълна от позитивизъм е обагрена в ЧЕРВЕНО
© ImaxTree

Сега е моментът за ревизия на гардероба! Освен дрехите за топли и за студени дни реконструирайте и цветната схема. Тя също се нуждае от внимание и от правилен подбор. С наближаването на почивните дни е разумно да изведете ярките и женствени цветове в първите редици.

Всички знаем, че един от най-женствените и страстни цветове е червеният. Трябва да го имате! Ако искате да изразите страст и любов, това е правилният цвят. А към кого или в каква ситуация ще го приложите, зависи от вас.

Романтични набори и ефирни силуети, радикални обеми, спортен уклон или версия на костюм с панталон – цветът е еволюирал във всевъзможни посоки.

„Червеното е най-добрият цвят. Той е подходящ за всяка жена, просто трябва да помните, че съществуват 30 различни нюанса на червеното. Живот, смърт, страст, най-добрият начин да сложите точка на тъгата – ето това е червеното. От жена в червено трудно отмествате поглед.“ (Валентино)

Нищо повече не мога да добавя освен НЕКА СИЛАТА БЪДЕ... С НАС.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser