Преминете към основното съдържание

Представление, което ГОРЕЩО препоръчваме

„Горещо“ – новата романтична комедия на театрална къща Вива Арте
© Даиниел Рашев и I AM Studio

През есента на 2018г. театрална къща Вива Арте отбелязва своя рожден ден – 10 години от създаването на един от най-успешните частни театрални продуценти в България. Те ще отбележат празника си по най-добрия начин, който познават - като представят пред публиката си любовната комедия.

Всичко е въпрос на химия. Едва ли някой не е чувал за феромоните и притегателната им любовна сила, но героите в горещата комедия на Жозиан Баласко се оказват изцяло подвластни на непреодолимото им въздействие.

© Даиниел Рашев и I AM Studio

Силно контрастните и запомнящи се персонажи в „Горещо“ – новата романтична комедия на театрална къща Вива Арте – са и неустоимо привлекателни. Те са заклещени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния, героите в представлението са като деца: плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота.

Горещите роли са играни от Асен Блатечки, Милена Маркова, Калин Врачански, Невена Бозукова, Стефан Иванов.

© дизайн – Марина Додова

ПРЕМИЕРНИТЕ представления можете да гледате на:

19 септември в Драматичен театър „Адриана Будевска“, гр. Бургас

14 октомври в Открита сцена „Сълза и смях“, гр. София

19 октомври в Открита сцена „Сълза и смях“, гр. София

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser