Преминете към основното съдържание

Прекали ли вече Майли Сайръс?

Певицата лъсна гола на концерт и запали джойнт на сцената

От няколко години тийн любимката Майли Сайръс тотално е загърбила имиджа на доброто момиче Хана Монтана и се превърна в скандална поп дива. Певицата не се притеснява да се разголва на сцената и го прави при почти всяка своя изява.

Последният й концерт, който се състоя във Ванкувър обаче, като че ли преля чашата. По време на едно от изпълненията си 23-годишната Майли запали цигара с марихуана и започна да я пуши пред погледите на хилядите си фенове, дошли да я слушат.

Това обаче съвсем не беше единственият момент, който най-вероятно е ядосал родителите на хлапетата, решили да видят на живо любимката си. Майли смени няколко скандални костюма на сцената, един от които повече разкри, отколкото да прикрие интимните й части.

Освен че и двете й гърди лъснаха на сцената, Сайръс се беше постарала да представи максимално достоверно скандалния си имидж. Поради тази причина тя беше заложила на провокативно бельо, което отпред имаше изрисуван женски полов орган.

В един момент от шоуто Майли се облече и като бебе и започна да имитира как пие мляко от огромна бебешка бутилка.

Снимки на скандалната Майли можете да видите в галерията

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser