Преминете към основното съдържание

Премахват сцени с Амбър Хърд от „Аквамен 2“

Актрисата остава без ангажименти в киното.

Сцени с участието на Амбър Хърд вероятно ще бъдат премахнати от „Аквамен 2“, след като актрисата загуби делото срещу бившия си съпруг Джони Деп. Според Hypebae, позовавайки се на авторитетен източник, създателите на филма искат да "убият" героинята на Хърд, за да избегнат негативните критики от пресата преди премиерата. Героинята на Хърд може да умре по време на раждане в самото начало на продължението.

Премиерата на филма с Джейсън Момоа е насрочена за 17 март 2023 г.

След като започна съдебният процес много потребители на мрежата застанаха на страната на Джони Деп и поискаха Амбър да бъде "премахната", както се случи преди това с Джони Деп. В мрежата дори се появи петиция. Актрисата каза в съда, че заради „кампанията за клевета“, започната от екипа на Джони Деп, кариерата й е пострадала много. Тя беше много притеснена за съдбата на героинята си Мера в „Аквамен 2“ – роля, която е особено важна за нея, тъй като даде сериозен тласък на кариерата й. Поради общественото недоволство сцените с Хърд вече са значително намалени, а екранното време с нейно участие няма да надвишава 10 минути.

В същото време след края на процеса в мрежата се появиха слухове, че Джони Деп може да се върне във франчайза на „Карибските пирати“, тъй като настроенията след процеса могат да повишат рейтинга на новия филм.

Миналата седмица стана известно, че Джони Деп печели делото, което заведе срещу Амбър: съдът я призна за виновна в клевета и я осъди да плати 15 милиона долара. В замяна Деп трябва да плати на Амбър 2 милиона долара за непристоен език.

Актрисата обаче няма да спре дотук и възнамерява да обжалва. Адвокатът на Хърд заяви, че клиентката й няма достатъчно средства, за да плати отсъденото обезщетение на Джони Деп.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser