Преминете към основното съдържание

Премиерата на есенната колекция TommyXGigi Fall 2017 ще бъде в Лондон

На 19 септември за трети пореден сезон топ модела Джиджи Хадид ще представи своята съвместна капсулна колекция с дизайнера Томи Хилфигър за сезон есен 2017, но този път извън пределите на Америка
© Getty

Модният тандем в очите на супер модела Джиджи Хадид и американският дизайнер Томи Хилфигер се чувстват страхотно заедно и не спират да творят за трета поредна година.

Стана ясно, че специалана капсулна колекция, TommyXGigi за първи път ще излезе извън пределите на родината си, като бъде представена съвсем скоро в Лондон.

"Визията ми за TommyNow беше да създадем глобална платформа, която да можем да вземем и принесем шоуто си на нови аудитории по целия свят", разказва Хилфигер.

На 19 септември от 19:00 часа в емблематичната зала Roundhouse за първи път ще бъдат показани новите модели от колекция есен 2017. Модният тандем запазва традицията си и колекцията ще бъде пусната в продажба веднага, в повече от 70 страни по света. Изборът на локация за представянето на колекцията не е случаен.

"Нашата колекция е вдъхновена от любовта ми към рок и гръндж стилът от деветдесетте години на миналия век", споделя дизайнера. Точно поради тази причина ревюто ще се състои в Roundhouse, което е култово място в историята на рокендрола на града. Там са свирили звезди, като The Who, Pink Floyd, Джими Хендрикс и още много други.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser