Преминете към основното съдържание

Пренаписване на историята: Джоди Търнър-Смит в ролята на Ан Болейн

Как изглежда главната героиня в нашумелия сериал на Channel 5, Fable Pictures и Sony Pictures Television

Продуцентите, които одобриха Джоди Търнър-Смит за ролята на Ан Болейн в новия си сериал за династията Тюдор, пуснаха първи кадри на "кралицата". Проектът от три епизода ще се съсредоточи върху съдбата на Болейн през призмата на психологически трилър, а не върху задушаващата драма от периода, описващ смъртта на втората съпруга на крал Хенри VIII.

По сценарий Ан Болейн хвърля феминистка светлина върху последните месеци от живота си, преосмисляйки борбата си с патриархалното общество на Англия по времето на Тюдорите: желанието си да даде по-добро бъдеще за дъщеря си Елизабет и жестокостта на светското общество заради това, че не може да роди на Хенри син.

В интервю за Deadline през 2020 г. режисьорът Хедъруик Търнър сподели, че Търнър-Смит е идеална за ролята: „Джоди е истинска кралица. Тя е привлекателна и има изключително достойнство, което е така необходимо за ролята. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser