Преминете към основното съдържание

Претенциите на Кание Уест към Ким Кардашян

Откакто основа своя собствена църква, Кание Уест явно е преосмислил доста неща в живота си
© getty

Ким Кардашян сподели в токшоуто The Real, че между нея и съпруга й има известни търкания по отношение на визиите, с които тя избира да се появява по събития. Както и за снимките, които си прави и които качва в социалните мрежи.

Откакто основа своя собствена църква, Кание Уест явно е преосмислил доста неща в живота си. Според Ким той е станал малко по-строг и изключително внимателен за всякакви снимки, на които децата биха могли да попаднат вкъщи. Двойката дори махнала телевизора от детската стая.


БРАД ПИТ ПОСЕТИ НЕДЕЛНАТА СЛУЖБА НА КАНИЕ УЕСТ


Кание бил станал доста придирчив и към визиите на Ким. За него прекалено разголеното и секси облекло вече не било приемливо. Например рапърът изразил открито неодобрение за роклята й за Met Gala през май тази година. На критиката му тя отвърнала: „Ти ме изгради като този секси и уверен човек, който съм, и само защото преживяваш трансформация и си поел по нов път, не означава, че аз съм на същия етап.“ Всъщност Ким е направила компромис, тъй като в оригиналната рокля е имало декоративен акцент зърна. Тя ги е премахнала.

Кардашян обяснява, че въпросната рокля, чието създаване отнело 8 месеца, е вдъхновена от дъщеря им Норт: „От роклята ми „капе“ вода и сякаш излизам от океана, защото Норт винаги е обичала да казва, че тя е извънземно, а аз съм русалка.“ 


НЕОБИЧАЙНИТЕ ПОДАРЪЦИ НА КАНИЕ УЕСТ ЗА КИМ КАРДАШИЯН


Припомняме, че през 2016 г. Ким публикува свои голи снимки. Тогава в поста си, който завършва с изречението „Аз съм майка, аз съм съпруга, сестра, дъщеря, предприемач и имам правото да бъда секси“, тя подчерта, че има пълната подкрепа от страна на Кание. Сега споделя, че е правила и доста компромиси в брака си и че навярно ще прави оттук нататък дори повече, първо, защото държи на съпруга си, и второ, защото все пак догодина навършва 40 и е майка на 4 деца. Но обещава да остане вярна на себе си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser