Преминете към основното съдържание

През ареста към успеха - запознайте се с красивия престъпник

Как интернет превърна един 20 годишен в арестант в модел?

20 годишният Меки Аланте Лъки е арестуван през април 2016 г. за превишена скорост и управление на откраднато превозно средство. По стечение на обстоятелствата и големият си късмет, прстъпникът успява да се отърве от приъда в затвора.

Но това далеч не е всичко. Полицейската му снимка става вайръл в интернет през Twitter акаунта "Wake Mugshots". Популярна модна агенция успява да се свърже с него и той подписва с тях като ново лице. 

Между април 2016 и декември 2016, Лъки е арестуван още пет пъти с обвинения за предполагаема атака срещу жена, предполагаемо влизане с взлом и полицейска съпротива, както и две нарушения на присъдата му. 

Интересното при визията на Лъки са очите му. Той има едно синьо око и едно кафяво око - състояние, известно като хетерохромия. Пресстъпникът превърнал се в модел тази година се появи дори на седмицата на модата през септември като дефилира за Helmut Lang.

Меки Аланте Лъки - моделът престъпник

Галерия

Меки Аланте Лъки - моделът престъпник

Снимки: St. Claire Modeling

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser