Преминете към основното съдържание

През декември списание ELLE отваря теми-табу

Сексуалност и еднополовите бракове, срам, страх и вина - по темата говорят родни и чужди звезди
Майли Сайръс на корицата на декемврийския брой на ELLE България
Майли Сайръс на корицата на декемврийския брой на ELLE България

Майли Сайръс на корицата на декемврийския брой на ELLE България

През декември Майли Сайръс говори открито за сексуалността и еднополовите бракове, а Мира Добрева, Ирина Тенчева, Михаил Христов и още известни – за срама, страха и вината.

Броени дни след Международния ден на толерантността излиза новият брой на списание ELLE България, посветен на предразсъдъците, които пречат на модерния човек да проявява повече разбиране към различията.

Момичето от корицата – Майли Сайръс, като истински активист на новото поколение, открито обсъжда теми-табу като сексуалността и еднополовите бракове. „Навлизаме в нова ера на сексуално приемане“, споделя поп-звездата пред списание ELLE. Нейното послание за 2015 г. е хаштагът #LoveWins. Кулминацията му: произнасянето на Върховния съд на САЩ по въпроса с браковете при еднополовите двойки (както и легализирането на гей браковете в Ирландия). „Беше един от най-щастливите дни в живота ми“, коментира тя решението на съда. „Като излязох за закуска, толкова много хора дойдоха при мен да ми благодарят за това, че се съм се борила за тях, сякаш че имам нещо общо със съдиите.“ Какво още казва Майли Сайръс за половете и любовта ще научите от страниците на новия брой.

© Томи Колев (tommykolev.com), Биляна и Слави броени дни след като донесоха златни медали за България от Маями

Срамът, страхът и вмененото чувство за вина е темата, по която блестящо се включват красивите телевизионни лица Мира Добрева и Ирина Тенчева, певицата Михаела Филева, параолимпиецът Михаил Христов, актьорът Иво Аръков.

В новия брой на ELLE България ще се срещнете още с дъщерята на Боно от U2 – Ив Съни Дей Хюсън, достатъчно смела да избере различна от музикалната професия на баща си, с журналиста Георги Тошев, който не се страхува от новите предизвикателства и не пести сили за проектите си със световни звезди на културата, модата, театъра, шоубизнеса, с певицата Ирра, която се завръща към музиката след дългогодишно отсъствие, с Биляна и Слави, донесли престижни фитнес-титли за България от Маями...

Очакват ви още най-горещите тенденции в модата и красотата, с които ще влезете във форма за предстоящите коледни партита.

Търсете новия брой на списание ELLE от 20 ноември.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser