Преминете към основното съдържание

През розовите очила на Valentino

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Пиерпаоло Пичоли избра екстремна цветова стратегия за есенното облекло на Valentino. Почти всеки тоалет от подиума беше розов — особено ярки нюанси на фуксия. Другата част от визиите бяха изцяло в черно – от главата до петите. Поредното доказателство, че монохромното облекло триумфира тази година с пълна сила и едва ли мисли скоро да напуска челната си тренд позиция. Дизайнерът сподели, че целта му е била да концентрира погледа на публиката върху разграничаването на разликите между силует и детайл.

На подиума видяхме елегантни костюми, макси палта с щраусови пера, нежна дантела, коктейлни и бални рокли, блестящи пайети. На фона на ярките нюанси на циклама, не липсваше и допълнителна доза провокация, добавена с изрязаните елементи при някои от дрехите, загатващи за това, което се крие под тях. Присъствието на черното пък сякаш успя да внесе малко равновесие, създавайки усещане за тишина и спокойствие.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser