Преминете към основното съдържание

При развода - Гавин не поиска парите на Гуен

Двойката подели имуществото си и се разбра за децата
Гуен и Гавин
Гуен и Гавин © Getty images

Въпреки че преди сватбата си Гавин Росдейл и Гуен Стефани не подписаха предбрачен договор, те успяха цивилизовано и без излишни скандали да си поделят имуществото, което придобиха по време на 13-годишния си брак. 

Изненадващо за мнозина вокалистът на Bush реши да не предявява претенции към парите на бившата си съпруга, макар че имаше право да изиска половината от богатството й. Така Гавин остана с имотите на двойката в Европа, както и с правата върху парчетата на групата си. Гуен, от своя страна, взима правата върху модните си марки, върху соловите си парчета и тези с групата No Doubt, както и два имота в Ел Ей. Бившите съпрузи ще си поделят парите от дома си в Бевърли Хилс, който вече са обявили за продажба. 

Гавин и Гуен са се разбрали и по въпросите за децата. Те ще им открият сметки, в които ще сложат по 1 милион долара. Освен това са си разделили по равно попечителството върху тях и всеки ще има възможност да ги вижда, когато си поиска. 

До една от най-шокиращите раздели в Холивуд се стигна, след като в медиите излезе информацията, че Гавин е изневерявал на съпругата си с бавачката на трите им деца Минди. Двойката се е отдала на ласки включително в деня, в който Гуен е родила третото дете на рокаджията – Аполо. Разкритието се случи благодарение на другата бавачка в семейството, която случайно се натъкнала на голи снимки и еротични sms-и от Минди до Гавин в семейния ipad. 

В момента Гуен Стефани е много щастлива с новия си любим - кънтри звездата и ментор в The Voice Блейк Шелтън. Двойката се срещна именно в шоуто. Гавин засега предпочита да го раздава ерген и излиза с различни момичета. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser