Преминете към основното съдържание

Приятел на Раян Рейнолдс го предал, искал да продаде снимка на дъщеря му

Двамата били близки повече от 25 години
Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс
Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс © Getty Images

Раян Рейнолдс се оказал в доста неочаквана и шокираща ситуация, след като разбрал, че един от най-близките му приятели се опитал да изкара пари не само на негов гръб, но и на този на дъщеричката му. В скорошно интервю канадецът призна, че е приключил 25-годишно приятелство, след като хванал авера си да преговаря с няколко списания, на които да продаде снимка на малката Джеймс. При това буквално дни след като момиченцето се родило.

„Не мога да кажа, че проведохме разговор по този въпрос. Просто му казах: „Жалко, че повече никога в живота си няма да се видим и да си говорим.” Това бяха думите ми”, обяснил  реакцията си от скандалното разкритие Раян. „Няма как обаче да не призная, че за мен това беше много тежък период. Чувствах се така, сякаш някой е умрял.”

Макар че Раян и съпругата му Блейк Лайвли станаха родители през декември миналата година, двамата правят всичко възможно да опазят момиченцето си от медийното внимание. Поради тази причина те и до днес не са се показали с нея на публично място. Или ако са излизали на разходка с бебето, са се стараели да го покрият с нещо, за да остане личицето му скрито от любопитни хора и папараци.

Двамата обаче не спират да обясняват колко щастливи са, че са станали родители. „Научих, че всички клишета, с които се обяснява родителство, са пълната истина. Наистина има едно дете, заради което бих преминал през огън, ако ми се наложи. Или, хайде да го кажем, не през огън, а по много горещ тротоар”, с типичното си чувство за хумор споделя още Рейнолдс.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser