Преминете към основното съдържание

Приятел на Том Хидълстън: Той ще предложи брак на Тейлър Суифт

Певицата със сигурност ще се съгласи
Том и Тейлър
Том и Тейлър © Splash

Близък приятел на Том Хидълстън сензационно разкри пред медиите, че актьорът съвсем скоро ще предложи брак на гаджето си от 1 месец Тейлър Суифт. 37-годишният британец бил убеден, че певицата е жената, с която иска да сподели живота си занапред и с която е готов да създаде семейство. 

„Том планира скоро да й предложи. А Тейлър със сигурност ще каже „да“, казал мъжът. Той добавил и че Том е възвърнал вярата на Суифт, че приказките съществуват и че тя изживява именно една такава. 

Само за месец, откакто връзката им стана публична, двамата буквално са неразделни, а актьорът побърза да запознае певицата и с майка си. „Той е изключително романтичен и освен това прави всичко по правилния начин“, допълнил още приятелят на Хидълстън. 

Да вземе толкова бързо решението за брак изобщо не било в стила и характера на британеца, разказват близките му. Обикновено връзките му се развивали много по-бавно. Фактът, че с Тейлър вече се стига до следващата стъпка било ясен знак, че актьорът е много влюбен.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser