Преминете към основното съдържание

Приятели на Дженифър и Бен: Тя скоро ще си го прибере у дома

Актрисата е готова да прости прегрешенията на съпруга си
Бен Афлек и Дженифър Гарнър
Бен Афлек и Дженифър Гарнър © Splash

Приятели на доскоро смятаното за едно от най-стабилните семейства в Холивуд - Дженифър Гарнър и Бен Афлек, разкриха, че двойката е на път да се събере отново. Година след шокиращата им раздяла и последващият скандал с изневярата на актьора с бавачката на трите им деца, Джен явно е готова да даде втори шанс на брака им. 

"Джен определено ще се събере отново с Бен", категоричен е близък до двойката. "Много от нещата, които разрушиха брака им, вече са изгладени. В момента двамата са на прекрасен етап в отношенията си."

Дженифър и Бен ясно показаха, че въпреки че са разделени, нямат намерение да разрушават семейството си. Най-вече, за да не наранят децата си. Поради тази причина Афлек се изнесе от дома им, но се настани в къщата им за гости. Освен това двойката започна редовно да посещава брачен консултант, който видимо им помогна да изгладят различията помежду си. 

Двойката прекара заедно няколко семейни ваканции, една от които съвсем наскоро - в Европа. 

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser