Преминете към основното съдържание

Приятелство в Холивуд? Да, възможно е!

София Вергара и Рийз Уидърспун са първи дружки
Тейлър Суифт с част от приятелките си
Тейлър Суифт с част от приятелките си © Getty images

По време на последното си турне кънтри звездата Тейлър Суифт използва един изключително ефектен трик, с който да привлече вниманието към себе си. По време на изявите си на сцената тя включи освен куп звезди от всякакви сфери и най-близките си приятелки, които в случая са едни от най-успешните моделки в света. В кръга й от дружки обаче има и популярни имена не само от подиума, но и от музикалните и кино средите.

Заедно с нея се появиха Карли Клос, Кара Делевин, Джиджи Хадид, Кендал Дженър, актрисата Лена Дънам, певиците Лорди и Селена Гомез, тенисистката Серина Уилямс. Въпреки огромната им популярност и многобройните им ангажименти, момичетата доказаха, че приятелство сред звездите съществува. И това не е прецедент.

След участието си във филма „Гореща гонка“ се роди още едно звездно приятелство – това между латината София Вергара и южнячката Рийз Уидърспун. Двете си станаха толкова близки, че Рийз се зае да помага на дружката си в организирането на сватбата с годеника й Джо Манганиело, която ще е в края на годината

Особено интересни обаче са приятелствата между звезди, които могат да бъдат определени като изненадващи, тъй като на пръв поглед звездите нямат никакви допирни точки. Вижте част от тях в галерията ни.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser