Преминете към основното съдържание

Принц Чарлз дава модни съвети на Меган Маркъл

Говори се, че принцът на Уелс помага на херцогинята на Съсекс да се координира в неписаните правила на кралския протокол за облекло
© getty

Бременната херцогиня на Съсекс и принцът на Уелс, изглежда, се разбират много добре.

Всъщност още през май Маркъл се чувстваше толкова близка с него, че го беше помолила да я съпроводи до половината път до олтара по време на сватбата ѝ с Хари вместо собствения ѝ баща.

Чарлз бил толкова трогнат от жеста, че сега държи рамкирана черно-бяла снимка на бюрото си от този исторически момент. Малко след сватбата стана известно и това, че той е измислил прякор за втората си снаха. Нарича я Волфрам - защото според него тя е точно толкова специална, колкото и редкият метал.

Сега се съобщава, че 70-годишният престолонаследник помага на 37-годишната Маркъл да се справя с кралския гардероб.


МЕГАН МАРКЪЛ Е С ОБЕЦИТЕ НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА


Той не се меси толкова в тренди детайлите в облеклото на съпругата на Хари, а ѝ помага в трудните неписани кралски правила по време на различни социални събития.

The Daily Mail съобщава, че Чарлз бил този, който посъветвал Меган да не носи тиара за първата си държавна вечеря във Фиджи. Говори се, че бившата звезда от "Костюмари" била планирала да вземе назаем тиара от кралската колекция, но след намесата на Чарлз се отказала.

Изглежда, че тя се чувства комфортно да се консултира с дядото на бъдещото си дете и не я притесняват неговите "вмешателства" в визиите ѝ.


КОЛКО СТРУВА КРАЛСКИЯ ГАРДЕРОБ НА МЕГАН МАРКЪЛ?


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser