Преминете към основното съдържание

Принц Хари е OUT, но кой е сега най-желаният ерген в кралската фамилия?

След миналогодишната си сватба, принц Хари се сбогува със секси титлата си, но я предостави на своя братовчед
© getty

Преди принц Хари да намери любовта в лицето на Меган Маркъл, хиляди момичета по света въздишаха и се надяваха някой ден да са на мястото на бишвата звезда от "Костюмари".

След като внукът на кралица Елизабет официално се сбогува със статута си на "най-желан ерген" друг представител на британската аристокрация - братовчедът му Луи Спенсър гордо оглави този списък. 

КАКВО ЗНАЕМ ЗА НЕГО?

Луи Фредерик Джон Спенсър е син на граф Спенсър, брат на принцеса Даяна. 24-годишният Луи сега има титлата виконт на Алтроп. След смъртта на баща си той вероятно ще стане граф Спенсър. В наследство, той може да получи семейното имение Спенсър в Алтроп, построено през 1508 година.

Като дете, синът на граф Спенсър, е учил в Епископския колеж в Кейп Таун, а след това се върнал във Великобритания, където продължил обучението си в Единбургския университет.

Пресата вече е предказала моделското бъдеще на Луи като всички чакат той да последва стъпките на майка си Виктория Айткен, както и на по-голямата си сестра Кити, която e любимка на BVLGARI, както и на дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана. Въпреки това, младият виконт не обича да се появява на социални събития и не няма Instagram профил.

Няма официална информация дали Луи има любима, така че има шанс някоя от вас да стане бъдещата графиня Спенсър.

Вижте още: 5 истински принцове, за които да се омъжим

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser