Преминете към основното съдържание

Принц Хари и Меган Маркъл на сватбата на племенницата на принцеса Даяна

Сватбеният сезон е в разгара си
© getty

Не всички кралски сватби попадат под вниманието на целия свят и под прицела на стотици камери. В събота принц Хари и Меган Маркъл бяха гости на сватбата на братовчедката на принца (племенницата на покойната принцеса Даяна), Селия Маккоркодейл, която се ожени за Джордж Уудхаус в църквата "Св. Андрей и Мери" в Линкълншир.

© Instagram/harry_meghan_updates

Селия е дъщерята на лейди Сара Маккоркодейл, по-голямата сестра на лейди Ди. Символично, за сватбата си тя избра рокля в стила на известната ѝ леля. Но най-важната част от сватбения тоалет на булката е нейната тиара - тази същата, която беше на главата на Даяна в деня на собствената ѝ сватба с принц Чарлз през 1981 г.

© Instagram/harry_meghan_updates

Тя е създадена от бижутерийната къща Garrads и е със сложни плетки на звезди, лалета и сърца и диамантени орнаменти, които са семейно наследство. Тиарата е била подаренана Даяна от баба ѝ - Синтия, а по-късно тя е носена от всички сестри на семейство Спенсър в дните на сватбата им. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser