Преминете към основното съдържание

Принц Хари и Меган с първа публична целувка

Случи се след мач по поло
© dailymail

Папараци успяха да щракнат нежната целувка, която принц Хари и приятелката му Меган Маркл си размениха на паркинга, след мач по поло, в който той участва. След този романтичен момент по-малкият внук на Кралицата се наведе, за да обгърне и в нежна прегръдка момичето си. 

© dailymail, принц Хари нежно прегръща гаджето си Меган

Американската актриса изгледа играта от трибуните, като макар да се опитваше да не бие на очи, едва ли имаше човек или фотограф, който да не я забеляза. Все пак Меган се беше постарала да се скрие зад чифт черни слънчеви очила. 

В компанията на приятелка Маркл проследи мача и окуражаваше играта на любимия си. Изглежда положителната енергия, която му изпращаше, оказа ефект и отборът на принцовете Уилям и Хари се поздрави с победа след последния съдийски сигнал. 

© dailymail, Меган все по-често е в компанията на Хари

Само ден по-рано Меган и принц Хари се появиха, за да изгледат заедно първите двубои, с което направиха и своя официален дебют като двойка на публично събитие. В този ден внукът на Кралицата представи любимата си на много свои приятели, с което за пореден път доказа, че отношенията им наистина са много сериозни.

Междувременно медиите на Острова отбелязаха, че на трибуните не бе забелязана съпругата на принц Уилям – Катрин. Каква е причината за това не е ясно, но престолонаследникът видимо не беше в най-доброто си настроение въпреки победата на отбора му. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser