Преминете към основното съдържание

Принц Хари с най-хубавия подарък за рождения ден - отново е с голямата си любов

Британците се надяват, че Челси Дейви ще му стане жена
Принц Хари и Челси Дейви
Принц Хари и Челси Дейви © Splash

Принц Хари никога не е крил, че раздялата с Челси не е била заради липсата на чувства, а заради различните цели в бъдещето им. Въпреки че през 2011 г двамата сложиха край на 7-годишната си връзка, те не само че останаха близки, но и следващите гаджета на Хари изпитваха ужас, че трябва да се конкурират с нея за сърцето му.

Изглежда обаче и Хари, и Челси са размислили за раздялата си и са решили да дадат втори шанс на връзката си. Това се случи по време на уж случайното им засичане в южните части на Африка, където принцът се беше отдал на ангажиментите си, а Дейви живее. Нищо чудно събирането им да се каже най-хубавият подарък за 31-вия рожден ден на Хари. Според британската преса Челси е решила да се включи дейно в организацията на партито, което най-вероятно ще се случи в края на седмицата.

През последните месеци е явна промяната в поведението на по-малкия син на принц Чарлз, който беше известен с разюзданото си поведение. След раждането на племенниците си той не скри факта, че мечтае за собствено семейство. Според запознати поведението му не е останало незабелязано и от Челси и именно поради тази причина тя е решила да му даде втори шанс.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser