Преминете към основното съдържание

Принц Хари разцелува бившето си гадже на рождения си ден

За съжаление на мнозина не Челси, а Кресида беше с него
Принц Уилямс
Принц Уилямс © Splash

Принц Хари наистина отпразнува 31-вия си рожден ден с бившето си гадже, но не с голямата си любов Челси Дейви, както се твърдеше, а с Кресида Бонас. Сладката брюнетка, която го заряза, тъй като не искаше да се занимава с кралски ангажименти, а да става актриса, беше забелязана в компанията, която отбеляза празника на Хари с него.

Купонът за рождения ден се състоя в лондонски пъб и продължи повече от 5 часа. Сред гостите бяха братовчедката на принца Зара Филипс и съпругът й Майк.

Любопитното е, че наскоро Кресида се раздели с последното си гадже, а от целувките, които двамата с Хари си размениха на сбогуване, ясно си пролича, че двамата все още таят топли чувства един към друг. И макар че те бяха по бузите и изглеждаха по-скоро приятелски, отколкото любовни, нищо чудно в най-близко бъдеще Хари и Кресида да дадат втори шанс на връзката си.

Въпреки положителния образ на Кресида обаче, повечето британци не крият симпатиите си към голямата любов на Хари - Челси Дейви. Според близки на принца, на Челси едва ли й е било приятно, че той е купонясвал с другото си бивше гадже, а не с нея.

© dailymail, Кресида излиза от пъба© dailymail, Хари разцелува Кресида

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser