Преминете към основното съдържание

Принц Хари сподели, че бащинството го е променило

Херцогът и херцогинята на Съсекс станаха родители през май
© getty

Принц Хари и Меган Маркъл участваха в церемонията за награди WellChild Awards - награди за борбата на децата със сериозни заболявания, както и на членовете на техните семейства, лекуващите лекари и доброволци на различни благотворителни организации.

На събитието херцогът на Съсекс връчи наградата на „най-вдъхновяващото дете, на възраст от четири до шест години“. Той разказа и как раждането на сина му Арчи Харисън го е променило.

„Спомням си колко здраво Меган държеше ръката ми по време на различни церемонии, когато и нямахме представа какво е да си родител. Мислели сме за това как можем да направим всичко възможно да защитим детето си и да му помогнем, ако той срещне трудности или се разболее. И сега, като станах родител, бидейки тук и разговаряйки с всички вас, чувствам това, което не съм чувствал преди, когато не бях родител“, каза Хари.

По-рано през месеца стана ясно, че подготвят филм за Меган Маркъл и принц Хари. Повече за филма тук

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser