Преминете към основното съдържание

Принц Уилям се обръща към принцеса Шарлот с прякор

Какво е галеното име на малката принцеса?
© Kensington Palace

В началото на седмицата всички обсъждаха кралската градина, която бе засадена от Кейт Мидълтън по време на Седмицата на цветята в Челси.

По време на Сhеlsеа Flоwer Shоw известни декоратори, ботаници и дизайнери представят проекти за градини, които ще бъдат модерни през тази година. Сред участниците беше Нейно височество херцогиня Катрин, която реши да представи своята собствена градина в природата, като по този начин популяризира цветното изкуство като един от най-добрите начини за хармонизиране на психичното здраве.

За своя проект Кейт избра прости и минималистични растения, включително любимите цветя на Диана Спенсър - сини незабравки. Освен че отдаде почит на Лейди Ди, херцогинята проектирала малко ручейче, семпла люлка и дървена къща за деца.

© Kensington Palace

Херцозите на Кеймбридж бяха щедри в разговорите и споделиха някои „семейни тайни“ с феновете и журналистите.

Принц Уилям неочаквано разказа за прозвището на дъщеря му Шарлот. Оказва се, че в семейството всички наричат ​​малката принцеса Миньонет. Името ѝ има филологическо обяснение - "Mignonette" идва от френското "mignon", което означава "малка, сладка, нежна".

Миньонет не е единственият прякор на принцеса Шарлот. Още през март Кейт сподели, че накратко нарича дъщеря си Лоти.

Още по етикети

новини , звезди , емоции
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser