Преминете към основното съдържание

Принцеса Беатрис отмени сватбата си заради скандала около принц Аднрю

Нещата не вървят добре за кралското семейство
© getty

Както прогнозираха британските медии, разклатената репутация на принц Андрю спъна всички сватбени планове на дъщеря му принцеса Беатрис.

Внучката на кралицата беше принудена да отмени грандиозното парти, насрочено за 18 декември в Чилтърн, поради опасения, че навън ще има твърде много фотографи, които ще гонят баща ѝ във връзка с неговото откровено и скандално интервю, в което той „клевети честта на кралското семейство“. 


КАК ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТ ДЕЦАТА НА КРАЛСКИТЕ СЕМЕЙСТВА СЛЕД 20 ГОДИНИ?


Освен това, според прогнозите на кралски анализатори, великолепната сватбена церемония на принцеса Беатрис и бизнесмена Едоардо Мапели Моци сега е застрашена.

Очакваше се най-голямата дъщеря на принц Андрю и Сара Фъргюсън да мине под венчило през пролетта на 2020 г. Според някои съобщения сватбата може дори да бъде преместена от Обединеното кралство в Италия, родината на младоженеца.

Припомняме, че принц Андрю е въвлечен в скандала "Джефри Епстайн", който разтърси обществеността. Смята се, че принц Андрю също е бил от гостите на домашните партита на 66-годишния милиардер, който държал стотици малолетни момичета за секс услуги.

Още по етикети

Кралско семейство
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser