Преминете към основното съдържание

Принцеса Лея без емблематичната си прическа в „Междузвездни войни“

Феновете се питат къде е Люк Скайуокър
Принцеса Лея се превърна във филмова икона
Принцеса Лея се превърна във филмова икона © Getty images

Безспорно най-очакваната филмова премиера на годината е тази на новия филм от серията „Междузвездни войни“ - "Силата се пробужда", в която се завръщат култовите актьори Харисън Форд и Кари Фишър в образите на Хан Соло и принцеса Лея.

В официалния 2-минутен трейлър зрителите виждат как екранните съпрузи се прегръщат, като двамата са редом един до друг и в плаката към новата култова лента.

Въпреки вълнението си от излизането на екара на новия филм за "Междузвездни войни", феновете обърнаха внимание на факта, че Кари Фишър няма да има същата визия като отпреди години, като в миналото остава емблематичната й прическа.

Другото, което също не остана без коментар, беше фактът, че в трейлъра никъде не се появява актьорът Марк Хамил, който е в образа на Люк Скайуокър. Според информацията той също ще се включи в лентата, но явно продуцентите предпочитат да запазят все още в тайна как ще се развие образът му.

В "Междузвездни войни: Силата се пробужда" няма да се завърне най-зловещият герой Дарт Вейдър, а негов последовател, който е твърдо решен да продължи делото му и да отмъсти на всички за смъртта му.

Кари Фишър като принцеса Лея"Междузвездни войни: Силата се пробужда"

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser