Преминете към основното съдържание

Принцеса Шарлот става на 1 годинка

Кралското семейство зарадва почитателите си с нови снимки на момиченцето
Принцеса Шарлот стана на 1 годинка
Принцеса Шарлот стана на 1 годинка

По случай първия рожден ден на дъщерята на принц Уилям и херцогиня Катрин - принцеса Шарлот, семейството реши да покаже нови снимки на дъщеричката си. Кадрите са дело на майка й и на част от тях момиченцето е облечено в розова рокличка, а на главата си носи нежна панделка.

Принцеса Шарлот прави първите си стъпки

Шарлот изглежда весела и спокойна, а майка й е побързала да я заснеме и как прави първите си стъпки. "Херцогът и херцогинята с радост споделят тези семейни моменти, които съпътстват първия рожден ден на дъщеря им. Надяваме се, че всички ще се насладят на снимките така, както го направихме ние", пише в разпространеното съобщение от Двореца.

Принцеса Шарлот

Уилям и Катрин станаха родители на дъщеричката си Шарлот на 2 май 2015 г. Няколко часа след раждането на момиченцето то беше запечатано в хиляди снимки от присъстващите пред болницата медии.

Принцеса Шарлот

А ето и какво знаем за 1-годишната Шарлот:
1. По думите на баща й тя е много спокойно и сладко бебе, което я прави изключително лесна за гледане.
2. По повод раждането на Шарлот, майка й получи диамантени обеци за 3500 паунда, които тя показа по време на кралското турне в Индия.
3. Момиченцето заспива много по-бързо от брат си Джордж и за разлика от него не се буди през цялата нощ.
4. Баща й Уилям призна, че след нейното раждане е станал много по-емоционален. Двете му деца го карат да гледа по-сериозно на случващото се по света.
5. Шарлот за първи път видя сняг на 10-месечна възраст. Това се случи по време на семейна ваканция във Френските Алпи.
6. Момиченцето е любимка на Кралицата, която е сред първите, които я посещават след раждането. Освен това не пропуска да й даде по някое малко подаръче при всяко свое гостуване.
7. Шарлот обожава една конкретна играчка - плюшено кученце, с което се снима при първите разпространени кадри от Двореца.
8. Обожава аудиокнигите The Gruffalo и ги слуша в колата, когато семейството пътува.
9. За разлика от батко си Джордж, Шарлот не успя да се види с президента Обама при гостуването му в Двореца Кенсингтън. Причината - заспала е.
10. Косата й вече е толкова дълга, че се нуждае от фибички, с които да я прибират.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser