Преминете към основното съдържание

Принц Албер ще плаща на Шарлийн, за да се правят на щастливи

Шарлийн ще се появява на публични прояви само срещу заплащане.

Принц Албер II ще плаща на съпругата си, принцеса Шарлийн, 12 милиона евро годишно, за да се появява с него на публични места и да изпълнява кралските си задължения. Това съобщава френското издание Voici.

Принцесата накарала съпруга си да подпишат поверителен договор. Чиито условия включват, че Албер плаща на Шарлийн по 12 милиона евро годишно. Информацията на изданието е потвърдена и от друга медия - Paris Match Belgium, която съобщава за големи суми, които и досега принцът е плащал на съпругата си за съвместни публично изяви.

Според медиите договорът бил необходим на принцесата, за да бъде финансово независима от съпруга си. В съответствие с условията, тя трябва да се яви на Гран при Формула 1 и на благотворителния Бал на розите. Освен това Шарлийн ще живее извън Монако и ще се връща само за да изпълни задълженията си по договор. Децата осрават при баща си, а майка им ще може да ги вижда по всяко време.

От двореца все още не са коментирали информацията.

Принцеса Шарлийн и принц Албер са женени повече от 10 години, но според слуховете бракът им не може да се нарече щастлив. Тези слухове бяха подхранени и от последните събития: дългото отсъствие на принцесата от двореца, както и последните снимки на принцесата, на които, според някои, тя изглежда уморена и изтощена. Самият принц Албер отрича наличието на проблеми в брака.

Преди дни принцеса Шарлийн за първи път от дълго време се появи със съпруга си и децата си, близнаците принцеса Габриела и принц Жак. Преди това принцесата не се е появявала публично - според представители на двореца тя е била на лечение в Швейцария. Преди това Шарлийн прекара около 10 месеца далеч от семейството си, тъй като се разболя сериозно по време на пътуването си до Южна Африка и претърпя няколко операции.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser