Преминете към основното съдържание

Принц Чарлз изключи Хари от важна семейна традиция

Коледното мече на херцога на Съсекс изчезна от магазините

2020 г. ще бъде запомнена от британското кралско семейство не толкова с вихрещата се пандемия, колкото с официалната оставка на принц Хари и Меган Маркъл. Двойката напусна поста си на пълноправни членове на кралското семейство. В момента херцозите на Съсекс живеят в Калифорния и преследват собствена кариера. Този шокиращ ход ги лиши от много привилегии - например финансиране. Но, както знаете, щастието не е само в парите, особено след като Меган и Хари са се научили как сами да печелят добре.

Дръзкият херцог и херцогиня на Съсекс продължават да търпят загуби, постепенно отпадайки от всички кралски традиции. Което за Меган може да не е най-важният факт, но определено прави Хари нещастен. Друг сигнал, че Чарлз е изградил трайна дистанция със сина си, е традицията, свързана с пускането на коледните мечета.

По заповед на принц Чарлз всяка година в навечерието на Коледа в продажба се пускат специални лимитирани мечета (200 броя), кръстени на мъже от кралското семейство. И всички събрани средства отиват за благотворителната фондация „Принцът на Уелс“. Така миналата година на цена от 125 паунда се продаваха „Уилям“, „Луи“ и „Хари“. Но тази година Хари, със златната емблема на лапичката, не може да бъде намерен никъде.

Всяка играчка е ръчно изработена от Merrythought, последният останал производител на мечета във Великобритания. „Кралската мечка е изискано частица британско наследство и верен спътник както за възрастни, така и за деца.“

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser