Преминете към основното съдържание

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха пола на детето си

Съпрузите очакват момиченце

По време на двучасовото интервю с Опра Уинфра принц Хари и Меган Маркъл успяха да разкрият повече тайни от Джулиан Асандж и Едуард Сноудън заедно. Сред сензационните разкрития бяха тайна сватба, подробности за "кавгата" с Кейт Мидълтън, хладната връзка на Хари с Уилям и пълното прекратяване на комуникацията с принц Чарлз и мислите за самоубийство на Меган. Двойката сподели и хубава новина. Поставяйки ръка на корема на жена си, принц Хари обяви, че очакват момиче.

С това залаганията за пола на нероденото дете престават да бъдат актуални и интересът се пренася към отгатването на името на момиченцето. Бъдещите родители вече не са обременени с кралски протокол и избора на име от някой от родовете. Една от най-популярните версии е, че Хари и Меган могат да кръстят дъщеря си Даяна в чест на покойната майка на принца. Тази теория се подкрепя от факта, че двойката обяви бременността на Меган на 14 февруари - същия ден, в който преди години стана известно, че принцеса Даяна очаква второто си дете.

Очаквайте още сензационни подробности от интервюто на Хари и Меган с Опра Уинфри.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser