Преминете към основното съдържание

Принц Хари и Меган Маркъл: "Този момент е истинско свидетелство за човешкия дух"

Семейството на херцога и херцогинята сега се намира в Канада, където са откити 727 случая на заразени с COVID-19

© getty

Принц Хари и Меган Маркъл публикуваха изявление относно пандемията на коронавируса в официалния си акаунт в Instagram. Те подкрепиха борещите се с вируса и обещаха да споделят достоверна информация и факти с проверени експерти със своите последователи.

Според уебсайта на Worldometers към днешна дата са регистрирани повече от 219 000 случая на коронавирусна инфекция по целия свят. В Канада, където сега са Хари и Меган, са се разболели 727 души, включително съпругата на премиера Джъстин Трюдо Софи Грегоар-Трюдо, а преди няколко дни канадските власти решиха да затворят границите на страната.

„Това са несигурни времена. И сега, повече от всякога, се нуждаем един от друг. Ние се нуждаем един от друг за истината, за подкрепа и да се чувстваме по-малко сами във време, което често ни кара да се чувстване затрашени. Има толкова много хора по света, които се нуждаят от подкрепа в момента, които работят неуморно, за да разрешат тази криза - зад кулисите, на фронтовата линия или у дома. Нашето желание като хора да направим крачка към това, което всички изпитваме във връзка с COVID-19 е вдъхновяващо. Този момент е истинско свидетелство за човешкия дух.

Често говорим за състрадание. Целият ни живот е по някакъв начин засегнат от това, обединявайки всеки един от нас в световен мащаб. Как подхождаме един към друг и към нашите общности със съпричастност и доброта е безспорно важно в момента.

Ще споделяме информация и ресурси, за да помогнем на всички нас да се ориентираме в несигурността: от публикуване на вярна информация и факти от надеждни експерти, до научаване на мерките, които можем да предприемем, за да поддържаме здрави себе си и семействата си, до работа с организации, които могат да подкрепят нашето психическо и емоционално благополучие.

Освен това ще се съсредоточим върху вдъхновяващите истории за това колко много от вас по света се свързват по големи и малки начини, за да вдигнат духа на всички нас. Всички сме заедно в това и като глобална общност можем да се подкрепяме чрез този процес - и да изградим дигитален квартал, който да накара всеки един от нас да се чувства сигурен. Очакваме с нетърпение да споделим повече през следващите дни и седмици ... ”, е изявлението на херцога и херцогинята на Съсекс.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser