Преминете към основното съдържание

Принц Хари призна, че се страхува за бъдещето на сина си

Младият херцог не е сигурен какво наследство оставя на Арчи

Принц Хари говори за страховете си за бъдещето на сина си в ново виртуално интервю за старта на стрийминг платформата WaterBear.

Във видео съобщение херцогът на Съсекс сподели как раждането на Арчи е променило възприятието му за света. „В момента, в който станете баща, всичко наистина се променя“, призна Хари. „Изведнъж започваш да разбираш – какъв е смисълът да създадеш нов живот, ако светът гори? Не можем да откраднем бъдещето на децата си ... не за това сме тук. "

.Видеото беше първата публична изява на Хари, откакто съпругата му Меган Маркъл обяви, че двойката е загубила второто си дете.

Херцогът намекна и за "трудностите", с които двойката се сблъска през 2020 г., заедно с останалия свят, главно поради пандемията COVID-19.

"Беше много трудна година за всички", каза Хари. "Знаете ли, някой ми каза в самото начало на пандемията „Като че ли майката природа ни прати по стаите ни заради лошо поведение."

Участието на Хари в програмата WaterBear отразява дългогодишния му интерес към опазването на околната среда. От ранна възраст той открива, че грижата за природата е „най-лечебната част от живота“. Херцогът е особено запален по опазването на природата в Африка и е президент на организацията за диви животни в Африканските паркове. „Усещането за свобода и простор, което ми даде този континент, е нещо, за което ще бъда вечно благодарен“, заключи той.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser