Преминете към основното съдържание

Принц Хари моли за помощ Кейт Мидълтън

Според съобщенията на британската преса, херцогът на Съсекс е помолил снаха си да му помогне да се сближи отново със семейството си.

Принц Хари се е опитва да смекчи разрива със своето кралско семейство. Веднага след раждането на дъщеря му Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор той изпратил текстово съобщение до Кейт Мидълтън, в което, според Mail on Sunday, принцът моли за помирение с брат си Уилям, който все още го игнорира след скандалното поведение на херцозите на Съсекс в последните месеци.

Молбата на Хари идва и след поредния скандал, свързан с името на новородената му дъщеря – Лилибет. Източници от двореца твърдят, че Кралицата е била осведомена предварително от Хари и Меган, че са избрали да нарекат дъщеричката си с нейното галено име, но в британските медии се появиха съобщения, че ЕлизабетII не е знаела за това.Херцозите на Съсекс реагираха бурно и заведоха дело срещу една от медиите.

На погребението на принц Филип през април тази година херцогинята на Кеймбридж вече се изяви като миротворец-посредник между Хари и Уилям. Братята бяха забелязани да си говорят по време на кратка разходка през замъка Уиндзор.

Брайън Хоуи, който написа биография на принц Уилям, отбеляза след това, че Кейт е „скалата, от която ще зависи монархията“. Кралският експерт Ингрид Сюард, главен редактор на списание Majesty, добави: „След това, което Меган каза на Опра за херцогинята на Кеймбридж, Кейт щеше да има пълното право да избягва и Хари. Но тя просто има страхотни маниери, на които я е научила майка й, и когато види неприятна ситуация, тя се намесва. "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser