Преминете към основното съдържание

Принц Луи – най-любимият гост на кралските церемонии

Галерия

Какви изненади е подготвил принц Луи за кралското семейство този път? Малкият принц на Уелс е любим гост на всички кралски събития. 5-годишният Луи винаги е готов да изненада и развесели публиката със своите забавни, а понякога и смели лудории. И колкото и добре да е планирано всяко кралско тържество, ако Луи присъства на него, можете да се подготвите за порция забавни видеоклипове и снимки, които дори и безразличните към британското кралско семейство обожават.

На коронацията на своя дядо Чарлз III принц Луи се държа възможно най-достойно и възпитано. По-големият му брат Джордж участва пряко в церемонията като паж и носи мантията на краля. Но херцогиня Кейт призна ден преди коронацията, че въпреки репетициите за церемонията, тя все още е малко притеснена, защото единственото нещо, което не може да се предвиди, е поведението на Луи.

Днес Луи заедно със семейството си пристигна на коронацията и наблюдава тържественото шествие, спазвайки всички правила за приличие. Принцът беше отегчен на церемонията и, за съжаление, не успя да го скрие. Може би неслучайно обикновено на подобни церемонии не се допускат деца.

В повечето случаи неговите лудории предизвикват умиление и искрени усмивки, но някои смятат, че могат да застрашат репутацията на родителите му. В крайна сметка лудориите и крясъците далеч не са сред набора от допустими елементи според кралския етикет. Но днес малкият Луи даде всичко от себе си, за да не помрачи деня на дядо си, а ние ви предлагаме да се насладим на най-сладките му снимки.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser