Преминете към основното съдържание

Принц Уилям бе замесен в корупционен скандал от собствения си брат

Хари твърди, че брат му е взел солиден подкуп от Рупърт Мърдок.

Враждуващите братя имаха шанс за помирение на предстоящата коронация на баща им, но принц Хари продължава да прави всичко, за да ядоса още повече семейството си. По време на изслушване на News Group Newspapers за хакване на телефони на знаменитости, херцогът на Съсекс заяви, че шефът на холдинга Рупърт Мърдок е платил подкуп на принц Уилям, за да потуши скандал. Именно престолонаследникът стана една от първите жертви на журналистите - през 2005 г. той открил, че телефонът му е хакнат. И въпреки че Уилям отрича думите на брат си, вероятността е голяма: не е в природата му да прави публичен скандал и е непълно възможно да е решил да разреши ситуацията по този начин и да си замълчи срещу солидна сума.

Принц Хари директно обвини брат си във вземане на подкуп и на практика го предаде на съда. Разследването ще покаже как ще се развият събитията, но сме сигурни, че историята за войната между двама братя тепърва започва.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser