Преминете към основното съдържание

Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели-Моци очакват бебе

32-годишната внучка на кралица Елизабет II, принцеса Беатрис, и 37-годишният й съпруг Едоардо Мапели-Моци очакват първото си дете. Новината беше потвърдена в Бъкингамския дворец. Детето на двойката ще бъде единадесето по ред за наследяване на британския трон.

„Нейно Кралско Височество принцеса Беатрис и г-н Едоардо Мапели-Моци с удоволствие съобщават, че очакват раждането на детето си тази есен. Новината е предадена на кралицата и двете семейства са много щастливи”, заяви представител на двореца.

Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели-Моци се ожениха миналото лято. Поради пандемията от коронавирус двойката промени формата на сватбата - вместо великолепно тържество за 150 гости, което те планираха да организират, влюбените се врекоха на бърза церемония в замъка Уиндзор. В параклиса „Всички светии“ те си размениха сватбени обети в присъствието на най-близките си.

За Беатрис детето ще бъде първото, а за съпруга й - второто. Той има петгодишен син Кристофър от предишна връзка с американската архитектка Дара Хуанг.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser