Преминете към основното съдържание

Принцеса Шарлийн и дъщеря й вече са с еднакви прически

Нова снимка на членовете на кралското семейство на Монако

62-годишният принц Албер от Монако, съпругата му принцеса Шарлийн и техните деца близнаци, принц Жак и принцеса Габриела, се появиха в нов семеен портрет. На снимката се вижда мъжката половина от семейството, облечени в идентични сини костюми и сини вратовръзки. Дамите от кралското семейство са в различни тоалети - Шарлийн в снежнобял костюм с панталон, а Габриела - в бледорозова пачка и плетен жакет. И все пак момичетата Грималди също имат нещо общо – едни и същи прически. Косите на Шарлийн и Габриела са подстригани във формата на къс боб с прави и плътни бретончета.

Преди месец принцесата от Монако ни изненада, като промени радикално имиджа си - Шарлийн се появи на събитие, на което поднесе коледни подаръци на деца, с къса прическа и обръсната коса отстрани и на тила. Какво точно е подтикнало принцесата към такава революционна прическа е загадка. Но на новата семейна снимка съпругата на Албер вече има перфектната прическа на принцеса, без никакви намеци за рокерски стил, който не е непознат за принцесата. Наистина е жалко, че Шарлийн рядко се появява на публични събития - с перфектната си атлетична фигура и царствен ръст тя лесно може да се превърне в моден инфлуенсър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser