Преминете към основното съдържание

Принцесата на Монако Шарлийн е зле със здравето и не може да се върне у дома

На 1 юли 43-годишната принцеса Шарлийн и нейният 63-годишен съпруг принц Алберт II ще отпразнуват десетата си годишнина от сватбата, но, уви, няма да прекарат този ден заедно.

През май Шарлийн получи тежка УНГ инфекция по време на пътуване до Южна Африка. Оттогава тя е там, тъй като лекарите не й позволяват да пътува. От пресслужбата на двореца съобщиха, че принцесата е претърпяла няколко операции (последната е извършена съвсем наскоро, на 23 юни, след усложнения от предишната) и засега не може да се върне в Монако.

Самата принцеса заяви, че много й липсват съпругът и децата (двойката има шестгодишни близнаци Жак и Габриела) и няма търпение да се събере отново с тях.

„Тази година за първи път няма да празнувам годишнината от сватбата ни със съпруга ми, което много ме натъжава. Но с Алберт нямахме друг избор, освен да следваме медицинските съвети, въпреки че това е невероятно трудно. Той ме подкрепяше много.

Ежедневните ми разговори с Алберт и децата много ми помагат да поддържам позитивно отношение, но ми липсват. За мен беше много специален момент, когато семейството ми ме посети в Южна Африка и беше страхотно да ги видя. Нямам търпение да се събера с тях.”

Принц Алберт II и децата му посетиха принцесата преди няколко седмици. В близко бъдеще те са планирали още едно пътуване до Африка. Колко още време ще трябва да прекара принцесата на друг континент, не е известно.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser