Преминете към основното съдържание

Официални рокли и маратонки Nike: внучките на новия президент на САЩ

Първи моден поглед към новите млади дами от Белия дом

След натоварения ден на инаугурацията, семейство Байдън продължи историческата вечер в Мемориала на Линкълн и в Белия дом с виртуално събитие, наречено „Триумф на Америка“. Телевизионният концерт беше органициран от Том Ханкс и в него участваха Деми Ловато, Джъстин Тимбърлейк, Кейти Пери и много други суперзвезди. Музикалното шоу се превърна в алтернатива на традиционния встъпителен бал, който беше отменен поради предпазни мерки поради ситуацията с COVID-19.

Първата дама, Джил Байдън, избра бяла рокля с флорална бродерия, създадена от Габриела Хърст. Но останалите близки роднини на президента избраха много по-неформална визия за най-важния политически ден за страната.

Внучките на Байдън, Натали и Финеган, заложиха на красиви коктейлни рокли от марката Markarian. (Това е марката, избрана от баба им Джил за дневната церемония.)

Най-малката внучка, Мейси Байдън, типично в стила на поколението Z, комбинира рокля Rodarte с високи маратонки Nike.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser