Преминете към основното съдържание

Природата ни вдъхновява за грима ни

Вижте как в нашите креативни идеи
© фотографии LINDSAY ADLER продукция GRISELLE ROSARIO модел JAYLA HARNWELL @ WOMEN 360 MANAGEMENT грим GRISELLE ROSARIO с продукти GLOSSIER коса EDWIN IRIZARRY с продукти T3 MICRO

Дете на вятъра

Нюд тонове в грима са всички вас, които искат да бъдат свободни от ограниченията на ярките нюанси. Тъй като тези цветове отиват на всичко. Включително и на онази секси червена рокля, която обличате за поредното плажно парти.

В името на розата

Нежните розови нюанси са много романтични, но отиват на жените с по-светла коса и кожа. Нанесете сенките до самите вежди, за да изпъкнат очите ви още повече.

Близо до земята

Кафявото е секси, без да е прекалено натрапчиво. Ако искате да нарушите правилата, нанесете го дори и във вътрешния ъгъл на окото, като към края нека цветът избледнее.

Лилаво за акцент

Този цвят е ярък, без да изглежда кичозен. Затова не се колебайте да го използвате, но бъдете умерени. Нанесете върху горния и долния клепач с малко спирала и в комбинация с нюд червило.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser