Преминете към основното съдържание

Природата влиза в града с дамската колекция лято 2022 от Tommy Hilfiger

Какви ще са любимите ни рокли за топлите дни?

Температурите вече вървят стремглаво нагоре, топлите дни ни зареждат с много настроение и все по-често ни се иска да изразим завладялите ни емоции с леки, ефирни и много цветни тоалети. Мечтаем за море и разходки из природата, дълги вечери на по чаша вино с приятели и, разбира се, танци до зори.

West Coast Prep, дамската колекция на Tommy Hilfiger за сезон лято 2022, прегръща свободата и изследователския дух типичен за лайфстайла на Западното крайбрежие, като внася свежестта на природата в града. Този сезон силуетите са преобразени през призмата на preppy естетиката съчетана в комбинация с непретенциозен стайлинг.

Ръчно рисуваните тропически мотиви ни помагат да изпитаме истински топли градски приключения. Устойчиви иновации оживяват чрез възвишени базисни модели, моно-материални комбинации, обагряне с естествени бои и бодри летни материи като органичен памук и платове, направени от рециклирана пластмаса.

Ефимерен лен и текстурирани каре елементи придават нежна наситеност на лятната колекция, която приема американския колежански стил, примесен с мореплавателското наследство на бранда и очертава сезон, изпълнен с комфортен и изтънчен начин на обличане. Особено актуални са роклите-ризи, които са подходящи и з а офиса, и за среща с приятели.

Заредете се с енергия и изразете своята женственост с моделите от колекцията и нека лятото бъде свежо и пъстро!

Моделите на Tommy Hilfiger за този сезон може да откриете в официалните магазини на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center.

Още по етикети

Tommy Hilfiger , рокли
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser