Преминете към основното съдържание

Продават имението, в което Майкъл Джексън живя до смъртта си (снимки)

Къщата в Лас Вегас е на цена от 9,5 милиона долара
Майкъл Джексън
Майкъл Джексън © Getty images

За сумата от 9,5 милиона долара някой от богатите почитатели на Майкъл Джексън ще има възможността да закупи уникалното имение в Лас Вегас, в което певецът живееше под наем почти до деня на смъртта си през 2009 г. 

В него Краля на попа и трите му деца се прибираха, когато искаха да избягат от любопитните погледи на милионите му фенове по света и най-вече от постоянно преследващите ги папараци. Именно там той успяваше да се скрие и от семейството си, което не беше допускано да преминава главната порта и да се доближава до Джако или до наследниците му.

След смъртта на певеца собственикът превърна имението в къща-олтар на Майкъл, в което сложи мебели подобни на тези, с които самият Джексън го беше обзавел. Мястото разполага със седем стаи и 12 бани. В момента навсякъде в имението има картини на Краля на попа и дори е разположена реплика на статуята на Джексън, каквато е поставена и в имението му Невърленд. 

Снимки на имението можете да видите в нашата галерия.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser