Преминете към основното съдържание

Продължението на "Сексът и градът" стартира след два месеца

Феновете трябва да имат съвсем малко търпение. За Коледа вече ще се радват на любимите си героини и техните истории.

Вчера HBO представи нов тийзър за сериала „Историята продължава“, който ще бъде продължение на легендарния „Сексът и градът“. В новото видео най-накрая бе разкрита датата на премиерата. Сериалът ще тръгне през декември и ще е идеалният коледен и новогодишен подарък за всички фенове на оригиналния проект.

Снимките започнаха това лято в Ню Йорк. Сюжетът на поредицата се фокусира върху Кари Брадшоу, Миранда Хобс и Шарлот Йорк, които все още са приятелки, често се срещат и споделят проблемите си. Четвъртата им приятелка, Саманта Джоунс, изиграна от Ким Катрал, няма да се появи в продължението (което феновете на поредицата смятат за основен недостатък на проекта), но в него ще има много нови лица.

По време на снимките екипът на поредицата преживява тежка загуба - Уили Гарсън, който изигра най -добрият приятел на Кари, Станфорд Блач, почина. Сара Доесика Паркър преживя смъртта му много тежко –двамата бяха близки приятели и в живота. През лятото те успяха да заснемат няколко сцени, но след кончината му сценаристите трябваше да направят промени в сценария.

„Историята продължава“ ще се състои от 10 епизода по 30 минути всеки.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser