Преминете към основното съдържание

„Професия блондинка“ 3? Да, има вече и премиерна дата

Ел Уудс се завръща
© getty

Не само че ще се снима трета част на култовия филм, но вече е обявена и официалната дата на премиерата. Начало на догадките постави самата Рийз Уидърспун на 7 юни миналата година с ето това видео в Инстаграм. А после при всеки удобен случай не пропускаше да сподели колко се вълнува, че отново ще бъде Ел Уудс.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация, споделена от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) на

 

Първата част на „Професия блондинка“ излезе през 2001 г. Тогава изгря и звездата на Рийз. Видяхме я в ролята на момичето, което се облича в розово и което разбива на пух и прах клишето за глупавите блондинки. Попаднала в правния колеж, Ел бързо успява да изненада всички, а и себе си.

През последните 18 години Рийз Уидърспун се снима в редица успешни продукции, сред които „Панаир на суетата“, „Вода за слонове“, „Дяволски пъзел“, „Моето приключение в дивото“, „Добрата лъжа“, но което е може би по-важното, създаде собствена продуцентска компания. 

3 АКТУАЛНИ АКТРИСИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА СЛАВАТА В БИЗНЕС

Сценарният екип на „Професия блондинка“ 3 е същият както при първата част – Карън Маккула и Кирстен Смит. Познаваме работата им и от филми като „Грозната истина“, „Флиртология“, „10 неща, които мразя в теб“. Сигурни сме, че и сега няма да останем разочаровани.

© 2001 Metro Goldwyn Mayer Studios Inc.

Ел Уудс се завръща в кината навръх Свети Валентин 2020 г. Преди това ще видим Рийз във втория сезон на хитовия сериал „Големите малки лъжи“. Жените от Монтерей пък се събират заедно на 9 юни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser