Преминете към основното съдържание

Проклятието на злата кралица: асистенти на Меган Маркъл подадоха жалба за тормоз

Съпругата на принц Хари отрича обвиненията

Началото на пролетта бележи нов скандал в британското кралско семейство. Както се посочва в статия на The Times, публикувана във вторник сутринта, Меган "изгонила двама лични асистенти от дома си и подкопала доверието на третия". Жалбата е подадена през октомври 2018 г. от Джейсън Кнауф, който по това време е бил секретар по комуникациите на Хари и Меган. The Times пише, че г-н Кнауф е предприел тази стъпка, надявайки се, че Бъкингамският дворец ще защити служители, които според него са били подложени на силен натиск от херцогинята и са били подложени на психологически изпитания и унижения. Източник каза на влиятелното издание твърди, че принц Хари е помолил г-н Кнауф да не ги преследва. Причина за разпространението на информацията: служителите искат обществеността да знае версията им за събитията, преди излъчването на сензационното интервю на Меган и Хари д Опра Уинфри на 7 март.

Херцогинята на Съсекс категорично отрича твърденията, че се е подигравала на хора от персонала на двореца Кенсингтън, заявявайки, че е „натъжена от тази поредна атака срещу самоличността й“. Меган каза, че като „човек, който е обект на тормоз от дълго време“, тя остава „дълбоко ангажирана“ да помага на тези, „които са преживели болка и травма“.

В писмо, част от което е публикувано от The Times, Кнауф пише: „Херцогинята успя да унижи двама лични асистенти и да ги изгони от двореца миналата година. Отношението й беше напълно неприемливо. Изглежда херцогинята има нужда да има обект на подигравки. Тя наплаши Y и се опитва да подкопае самочувствието й. Получихме много съобщения от хора, които са били свидетели на неподходящо поведение спрямо Y. "

Припомняме ви, че преди сватбата Хари и Меган живееха в двореца Кенсингтън в отделен апартамент от херцога и херцогинята на Кеймбридж, но домакинствата им се управляваха от същия екип.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser