Преминете към основното съдържание

Пролетните рокли, които ще носим тази година

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

За пролет-лято 2020 брандове като Versace, Philipp Plein, Moschino и Chanel представиха впечатляващи къси рокли, които ни заредиха с много положителни емоции. Тази година ще ви изненадат с разнообразните си цветове, кройки и модели. Като започнем от любимите ни флорални принтове, които носят пролетта със себе си, и стигнем до класическата малка черна рокля, бляскавите елементи и дантелата.

Те ни напомниха за топлите вечери, в които се разхождахме с любимия човек с роклята, която сме купили специално за тази среща. Но изчакайте още малко, защото температурите се покачват и пролетта няма да се забави. Очакват ни още много щастливи мигове, които ще споделим с близките ни.

Прибавете обувки на висок ток и малка кокетна чантичка към пролетната рокля и ще сътворите стайлинг, който със сигурност ще бъде забелязан. Може да разгледате галерията ни с 30 слънчеви визии, които ще ви вдъхновят и ще ви накарат да се усмихнете.

Още по етикети

рокли , пролет 2020 , тренд
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser